Vilkår

Betaling
Hos By Rikke Hoffmann kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa, Viabill, Maestro, Mastercard og Mobilepay. Din betaling bliver først trukket på kortet når varen afsendes

Sikkerhed
Det er sikkert at handle hos By Rikke Hoffmann. Vi bruger DIBS betalingssystem, der lever op til alle sikkerhedskrav og er godkendt og certificeret af NETS. Al kommunikation mellem DIBS betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de informationer, der udveksles. Informationer mellem DIBS betalingssystem og NETS er ligeledes krypteret.

Fragtfri levering i Danmark
Vil du gerne have leveret til pakkeshop, så er prisen 29,- DKK ellers kan du få din pakke leveret til din privatadresse eller din erhvervsadresse, så er prisen 49,- DKK og hvis du køber for min. 499,- DKK er det fragtfrit.

By Rikke Hoffmann benytter GLS og sender altid din pakke som forsikret post. Din ordre afsendes indenfor 1-2 hverdage efter modtagelse af din bestilling.

Du har også mulighed for selv at afhente din pakke hos By Rikke Hoffmann. Dette skal ske efter aftale.

Billig returnering
Har du fortrudt dit køb og ønsker pengene retur, kan du kontakte kundeservice på [email protected] eller også lave en returlabel inde på vores side byrikkehoffmann.dk

Returret
Du har 14 dages returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Hvis varen ikke lever op til dine forventninger, eller du fortryder dit køb, så skal varen returneres i samme stand, som da du modtog den.

Du må selvfølgelig gerne prøve varen som du vil gøre i et prøverum i en fysisk butik, men for at vi kan tage varen retur, skal varen være ubrugt.

Der må ikke være makeup på varen, og den må ikke lugte af røg eller parfume.

Derudover skal originale mærker sidde på varen i ubrudt stand, for at vi kan acceptere returneringen.

By Rikke Hoffmann sælger ikke brugte varer, så derfor skal varen fremstå som ny ved returnering, for at vi kan sælge varen videre til en anden kunde.

Original emballage og skotøjsæsker skal ligeledes returneres og må ikke benyttes som forsendelsesemballage.

Husk, at du har ansvaret for varen, indtil By Rikke Hoffmann har modtaget den. Vi anbefaler, at du sender pakken som en forsikret pakke

Du kan bestille en billig returlabel på vores shop. Ved returnering betaler du selv forsendelsesomkostninger.

Bytte til anden størrelse
Ønsker du at bytte til en anden størrelse, skal du kontakte kundeservice på [email protected] og skrive hvilken størrelse du i stedet ønsker.Så sender vi dig den ønskede størrelse inden for 3 hverdage fra modtagelse af byttevaren. Hvis størrelsen ikke er på lager, refunderes beløbet til dit betalingskort.

Bytte til anden vare
Ønsker du at bytte til en anden vare, skal du kontakte kundeservice på [email protected] og informere om at beløbet ønskes refunderet.

Gå derefter i shoppen og bestil den nye vare. Vi refunderer beløbet for din returvare inkl. vores forsendelsesomkostninger inden for 3 hverdage fra modtagelse til dit betalingskort.

Pengene retur
Ønsker du pengene retur for dit køb, skriv da til kundeservice på [email protected] og at beløbet ønskes refunderet.
Vi refunderer det fulde beløb for din returvare til
dit betalingskort inden for 3 hverdage fra modtagelsen.

Gavekort og tilgodebeviser
Gavekort og tilgodebeviser er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato og kan ikke byttes til kontanter.

Reklamation
Du har 2 års reklamationsret. Skulle du være uheldig at modtage en vare med fejl eller mangler, så kontakt os hurtigst muligt efter modtagelse på [email protected] Vi udbedrer fejlen, bytter til anden vare, giver afslag i pris eller pengene tilbage. Reklamationsbehandlingen kan godt tage lidt tid, da vi først skal i kontakt med den pågældende leverandør, som i første omgang har ret til at udbedre varens fejl.

De 2 års reklamationsret betyder, at du har ret til at klage over en fejl eller mangel inden for 2 år efter, at du har købt varen. Reklamationsretten gælder dog ikke almindelig slid, manglende vedligeholdelse eller forkert brug af varen. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at fejlen er opdaget.

Husk ved returnering af varen at vedlægge en beskrivelse af fejlen og kvittering.

Varen sendes til:
By Rikke Hoffmann
Holgersvej 6
DK-4600 Køge

Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected]

Forbehold
Alle priser er inkl. moms. Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl på websitet, fejl i beskrivelser eller priser som følge af manglende opdatering, samt forbehold for udsolgte varer.

Varegengivelse
Vi bestræber os på at vise varerne så virkelighedstro som muligt med billeder i god kvalitet og med detaljerede varebeskrivelser. Vi kan dog ikke garantere, at varen har præcis den farve, som din computerskærm viser, da farver vises forskelligt afhængigt af skærmen.

PERSONOPLYSNINGER OG DISKRETION

Oplysninger såsom personoplysninger eller andre informationer, som kunden overgiver til byrikkehoffmann.dk, vil blive lagret og behandlet i et digitalt format. byrikkehoffmann.dk har ansvaret for, at disse oplysninger lagres og behandles i henhold til persondataloven. Kundens oplysninger anvendes af byrikkehoffmann.dk til at muliggøre og sikre, at aftaler kan opfyldes. De kan også anvendes i forbindelse med markedsføringsformål hos virksomheden.

Ansvarlig for personoplysninger:
DINE OPLYSNINGER

Kundeoplysninger, som lagres:
– Navn
– Adresse
– E-mailadresse
– Telefonnummer
– Købshistorik hos Byrikkehoffmann.dk

Oplysninger kan også overgives til en tredjepart i følgende tilfælde:
– Samarbejdspartner inden for betalingstjenester, der har til opgave at opfylde aftalen.
– Samarbejdspartner inden for logistik (transport), der har til opgave at opfylde aftalen.

Sletning af de registrerede kundeoplysninger:
Som kunde kan du fremsende en skriftlig og underskrevet begæring, hvori du anmoder om at få slettet de registrerede kundeoplysninger hos byrikkehoffmann.dk, medmindre at disse oplysninger er nødvendige for byrikkehoffmann.dk i forhold til at opretholde et ordentligt regnskab og bogholderi.

Copyright
Alle tekster, billeder, design, m.m. på www.byrikkehoffmann.dk er beskyttet af ophavsretsloven. Uautoriseret brug af ovenstående vil medføre retsforfølgelse. Du må gerne kopiere vores billeder blot du tydelig skriver at billedet er lånt fra Byrikkehoffmann.dk med link til Byrikkehoffmann.dk.

Har du brug for billeder til din blog eller andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte kundeservice.