Om Rikke Hoffmann

Jeg har altid haft en stor passion for mode, og for hvad der rør sig af det sidste nye. Med tiden er drømmen om at starte op for mig selv vokset sig større og større. Nu er min drøm blevet til virkelighed med BY RIKKE HOFFMANN.

Når du som min kære kunde klikker dig ind her hos BY RIKKE HOFFMANN, så vil du opleve lækkert tøj med kant, der kan mikses på kryds og tværs. Det er mit største ønske, at du får en rar og personlig oplevelse.

Jeg brænder for lækre designs og original stil, og min store interesse for mode har altid været en del af mit liv. Mode gør mig simpelthen glad, for mode og god service kan sætte et smil på læben hos folk som intet andet. Pludselig finder man lige den helt rigtige skjorte, de smarteste bukser og de smukkeste øreringe – og så bliver man bare ekstra glad, hvis det hele oser af god kvalitet og den bedste service. Det er den oplevelse, jeg håber at skabe hos dig.

Jeg gør mig meget umage med udvalget, og jeg håber, at jeg kan inspirere rigtig mange kvinder med min hjemmeside. Mine varer er alle omhyggeligt håndplukket, og du kan være sikker på, at kun de bedste og smarteste varer findes her hos mig. Det er mit håb, at udvalget vil ramme en stor kundegruppe, og at du som kunde oplever en så god service, at du har lyst til at komme igen og igen.

Jeg finder stor inspiration på nettet, Instagram, på gaden, på rejser og på blogs. At spotte et særligt modeudtryk er simpelthen en del af mit liv hvert eneste minut. Jeg kigger overalt efter tøj, der kan mikses og være en del af et helt personligt look for dig. Jeg udvælger varer i alle prisklasser, blot kvaliteten er høj og udtrykket har kant; hos By RIKKE HOFFMANN finder du tøj, der hjælper dig med at finde et personligt look, der skiller sig lidt ud.

Har du brug for hjælp til den rigtige størrelse, inspiration til et look eller måske til at vælge tøj til en særlig begivenhed eller en gave, så kontakt mig. Det gør mig altid glad at hjælpe mine kunder med at finde det helt rigtige.

Jeg håber, at BY RIKKE HOFFMANN vil inspirere dig og give dig en rigtig god oplevelse.

Rigtig god fornøjelse.

De bedste hilsner

BY RIKKE HOFFMANN